Начини на плащане К+


Начини на плащане и възстановяване на суми


1. Плащане в брой при доставка -  Паричен пощенски превод

Доставката на поръчаните стоки се осъществява в срок от 1 до 5 работни дни, считано от датата на поръчката, ако е направена до 12:00 часа. Ако има стоки във вашата поръчка, които не са налични към момента на поръчката – предлагаме реалистична дата на доставка. Ако поръчката е направена след този час за начало на срока се взима следващия работен ден. Поръчката се заплаща при доставка от Куриерска фирма Speedy.

При доставка на стоката плащате дължимата сума на куриера. Не плащате нищо допълнително, освен ако не сте заявили фиксиран час за доставка. Всички разходи по доставката са отбелязани в цената на поръчката.

При получаване на пратка и плащане на крайната цена на поръчка на куриера, трябва да бъде издаден документ от него за платената сума – разписка за пощенски паричен превод. Тази разписка напълно замества фискалния касов бон и трябва да се окомплектова с фактурата, издадена от „Глобал“ ЕООД. Цените за доставка може да намерите в раздел  Условия на доставка


2. Плащане с банков превод


Стоката ще бъде изпратена по куриер след като парите от направения превод постъпят по сметката ни в банката: Глобал ЕООД, IBAN:       BG74PRCB92301006518010, Банка: ПроКредит Банк (България) ЕАД


3. Възстановяване на суми


При необходимост от цялостно или частично възстановяване на суми на Потребителя от страна на МАГАЗИНА, те се извършват по допълнително уговорен между страните начин.


В случай, че потребителят се откаже от договора, МАГАЗИНЪТ ще възстанови всички плащания (освен при за намаляване на стойността на стоката по т.8 от Общите условия), които е получил, включително разходите за доставка (с изключение на допълнителни разходи, свързани с избран от потребителя начин на доставка, различен от най-евтиния стандартен начин на доставка, предлаган от uchitel.bg), без неоправдано забавяне и във всички случаи не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят информира МАГАЗИНА за неговото решение за отказ от договора.