Условия на Доставка К+

УСЛОВИЯ НА ДОСТАВКА


Използвани термини
Потребител: Лице, което избира продуктите от МАГАЗИНА, попълва данните и инциира поръчката, като извършва това от свое име или от името на юридическо лице, от което е упълномощен.


Получател: Физическо или юридическо лице, което може да е различно от потребителя и което получава поръчаните продукти на адрес, указан от заявителя.


За да направи поръчка, потребителят трябва да попълни необходимите данни на указаните места.Доставката за България се извършва от 3 до 5 работни дни  (освен ако не е договорено друго с ПОТРЕБИТЕЛЯ)  само от куриерска фирма Speedy и цените са както следва:


  • До всички населени места в България при продажба ДО 150.00 лв. – 5.00 лв.
  • Безплатна доставка при продажба НАД 150.00 лв. (при общ обем на поръчката до 0,5 кубически метър (0,5 m3))
  • При доставка НАД 150.00 лв. (при общ обем на продажба над 0,5 кубически метър (0,5 m3)) МАГАЗИНА таксува по тарифата на фирма Speedy
  • След изтичането на 2 дни от крайния срок на доставка на пратката, започва да се начислява "Магазинаж" - 1.20 лв. за всеки ден от нейния престой.
  • За поръчки с адрес на доставка извън България цените на доставка се калкулират в процеса на поръчката.
  • За нашите дистрибутори - юридически лица - доставката е за сметка на ПОТРЕБИТЕЛЯ


Доставки до населени места извън Европейският съюз


Потребителите на електронния магазин, чийто адреси на доставка за в населени места извън Европейския съюз заплащат допълнително всички мита, данъци и такси, дължими за съответните страни. Тези такси не са включени в цената за доставка и варират за различните страни. За точна информация, потърсете съответните агенции във Вашата страна.